Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤ' ΑΣΤΕΡΙΑ


"Συγγραφείς και αναγνώστες
διαβάζουν ελληνική πεζογραφία
στα Πλατανίδια Πηλίου

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας συγγραφέας;
Σε ποιο διήγημα έχετε ιδιαίτερη προτίμηση;
Υπάρχει κάποιο μυθιστόρημα, σύγχρονο ή παλαιότερο, που σας έχει σημαδέψει;

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009, φίλοι και γνωστοί βρισκόμαστε μετά τις 9 το βράδυ στο κτήμα του Θωμά Κοροβίνη στα Πλατανίδια Πηλίου (12 χλμ. από τον Βόλο, 300 μέτρα από τη θάλασσα). Θα έχουμε μαζί μας, για να διαβάσουμε κάτω από τ’ αστέρια, τις σελίδες που αγαπήσαμε (ένα σύντομο διήγημα ή ένα μικρό απόσπασμα από κάποιο μυθιστόρημα, διάρκειας 3-4 λεπτών περίπου) με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Τον γενικό συντονισμό και την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Δημήτρης Δακτυλάς.
Διοργανωτές της συνάντησης είναι οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΑ. Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Βόλου, εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ και το θεσσαλικό τηλεοπτικό κανάλι TRT.
Αν θέλετε να διαβάσετε κάτι, δηλώστε συμμετοχή είτε στέλνοντας e-mail (polychoros@metaixmio.gr) είτε τηλεφωνώντας στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (211 3003580, εσωτ. 580) ή στο βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΑ (24210 33250).
Δηλώστε τα στοιχεία του κειμένου που επιλέξατε (τίτλος βιβλίου ή/και διηγήματος και συγγραφέας), ώστε να οργανωθεί καλύτερα η βραδιά.
Το κρασί της βραδιάς είναι προσφορά του οινοπαραγωγού Δημήτρη Πατιστή από την Αργαλαστή Πηλίου, τα μεζεδάκια είναι προσφορά του ΝΙΚΟΛΑΣ catering και τα αναψυκτικά είναι προσφορά της εταιρείας ΕΨΑ Αγριάς. "
Θα είμαι κι εγώ εκεί....

1 σχόλιο:

aeritzis είπε...

είναι από τις βραδιές εκείνες που δίνουν μια διαφορετική χροιά στην καθημερινότητα.